Vine fra Madhåndværk

Hos Madhåndværk har vi et flot ud valg af lækre vine til fornuftige priser. Herunder kan du se en del af hvad vi har. Kig forbi butikken og se hele udvalget.

Vin

Kellerei Auer

Pinot Grigio Alto Adige 2022 · Italien

Elegant strågul med delikat duft af jasminblomster, æble, pære, citrus samt lidt fersken og honningmelon, der følges elegant på vej af friske mandler og kalket mineralitet… Smagen er tør, venlig og charmerende honningblød med delikate frugtnoter og en begagelig, let saltet og nøddeagtig finish. Klassisk Pinot Grigio!

96/99 Best Italian Wines Annuario


Rudi Rüttger

Riesling “Le Tendre” Feinherb Pfalz 2021 · Tyskland

100% frugthaveduft af friske rosenblade, grønne æbler, citrus og grapefrugt samt eksotiske strejf af fersken og mango. Vinen lander med blød, delikat sødme på tun-gen. Smagen er så utrolig saftig, frugtlækker og Ries-ling-klassisk, at det næsten er fysisk umuligt at stille glasset fra sig igen… Top value!

90-93/100 Houlberg
92/100 Mad og Monopolet
92/100 Winewherever


Sashy

Chardonnay 2022 · Italien

“Flot og vellavet Chardonnay til de lyse nætter” /WineWherever

Sashy er blød og cremet med unik kølig mineralsk ele-gance og limefrisk saftighed. Strejf af tropiske frugter samt perfekt integrerede egetræsnoter af røg og vanilje styrer eftersmagen suverænt i mål… Mineralsk som hvid bourgogne, frugtlækker som newzealandsk Chardonnay.

92/100 Winewherever
91/100 Flaskehalsen
91/100 Mad og Monopolet


Villa Conchi

Cava Imperial Reserva Extra Brut 2018 · Spanien

Kåret som VERDENS BEDSTE CAVA
ved International Wine Challenge

Let cremet, tør og herligt vibrerende! Den delikate frugt danser herover tungen i smooth balance med mineral-iteten og de komplekse undertoner fra flaskemodningen. Forfriskende finish der hænger længe i munden, og straks kalder på nok en slurk! Champagne efter cham-pagne når ikke kvaliteten her til sokkeholderne!

95/100 International Wine Challenge
94/100 Andrew Caillard MW
94/100 Winewherever
93/100 Flaskehalsen . 92/100 Mad og Monopolet 91/100 James Suckling 91/100 Vinexpressen 91/100 Houlberg


Lu’Li

Appassite 2021 · Italien

Pakket med blød og krydret frugtfylde og masser af “Amarone-POWER” fra de tørrede druer…

De rosin-lignende druer giver en kæmpestor rigdom og koncentration i duften, der betager med tørrede blomster, røde bær, svesker, blomme, lakrids og strejf af krydderier. Smagen er et studie i rigdom og fløjlsblød fylde med masser af moden frugt og en lang, varm finish. Vinen er et perfekt match til kraftige retter og rødt kød. – står også flot alene.

98/99 Luca Maroni
* 4,1 Vivino


Xavier

Cotes du Rhone 100% 2019 · Frankrig

Næsen er dyb, solmoden og heftigt krydret som en Chateaneuf: skovjordbær, fuldmodne brombær, sort peber, garriguekrydderi, engelsk lakrids, skovbund og rosmarin. I munden fed, fyldig og flot koncentreret med lækre strejf af blommer, svesker, solbær, mineralitet, skovbund og tobak. Lang peberkrydret finish med afstemte, silkefine tanniner. Lækker!

91/100 Mad og Monopolet
91/100 Winewherever
90/100 Robert Parker
90/100 Vinhulen.dk


William Wright

Old Vine Zinfandel Lodi 2020 · Californien

“Hold på hat og briller – nu er der bamsevin for alle pengene.” /Mad & Monopolet

Hindbær, kirsebær, solbær og brombær møder søde rosier, lakrids og peber samt chokolade, vanilje og tobak fra den lange fadlagring. På tungen tonsvis af varmende bamsefrugt, der toppes med delikate varme krydderier. Krydderierne kommer rigtigt til sin ret i den lange eftersmag, hvor vanilje, chokolade, kaffe og kokos løfter helhedsindtrykket op på et meget højt niveau. Fremragende Zinfandel!

93/100 Mad og Monopolet
93/100 Winewherever


Couveys

Pinot Noir 2021 · Frankrig

“En vellavet og bredskuldret Pinot Noir”/WineWherever

Friske og aromatiske dufte af violer, hindbær, skovjord-bær og kirsebær, som efter et par slyngture i glasset åbner flot op for elegante strejf af peber, skovbund og kaffebønner… Couveys 2021 lander som kølig silke på tungen, hvor en frugtkurv af friske skovbær folder sig ud med nærmest burgundisk selvsikkerhed. Blød og venlig eftersmag med blide tanniner. Dejlig, dejlig Pinot Noir!

92/100 Winewherever
92/100 Mad og Monopolet


Rolland & Galarreta

Rioja Tempranillo 2016 · Spanien

Skabt af Michel Rolland, verdens mest berømte vinmager.

Imponerende frugtkoncentreret med fadkrydderier i luk-susklassen og en herlig understrøm af frisk mineralitet. Efter knapt 7 år på fad og flaske er tanninerne så smy-gende silkebløde, at vinen glider nærmest kælent over gummerne. Lang og kompleks eftersmag med lækre bærnuancer, lidt urter, lakrids og kakao. Verdens største winemaker overgår sig selv… Rekordlækker Rioja.

93/100 Guia Peñin
93/100 Mad og Monopolet
91/100 James Suckling

0
    0
    Your Cart
    Din kurv er tomReturn to Shop