Om os

Vi er to madentusiaster
Heidi og Heinrich

Vi er begge uddannet gourmetslagtere, og brænder for at fremstille mad med god smag af gode råvarer. Vi har efter mange år at have arbejdet med faget, først som gourmetslagtere, derefter som faglærer valgt at åbne vores egen virksomhed hvor der vil være fokus på det gode håndværk. I mange sammenhænge er vi kommet for langt væk fra den oprindelige vare, og det vil vi gøre noget ved.

Vores virksomhed: Madhåndværk ligger i hjertet af Asaa by, i Østvendsyssel. Asaa blev kåret som årets landsby i 2022, og er med sin naturskønne beliggenhed tæt ved skov, og helt ned til vandet med en hyggelig havn et besøg værd.

Udsøgt frilandskød og hjemmelavet pølsemagerivarer fra Kødsnedkeren – din slagter i Nordsjælland.
Go mad ud af huset fra kødsnedkeren.

Mad ud af huset

Se vores udvalg af fersk kød fra Kødsnedkeren – din slagter i Nordsjælland.

Butik

Se vores hjemmelavede charcuterie og pølser.

Engrossalg

Luksusfærdigmad fra Kødsnedkeren.

Event/teambuilding

God og nem start på weekenden – fredagsmenu fra Kødsnedkeren.

Spisested & restaurant

Vores restaurant vil have åbent en gang om måneden eller to ( følg med på vores facebookside, instagram eller hjemmeside, hvor vi løbene vil informere omkring nye menyer, datoer osv.  ( husk bordbestilling)
Vores tanker er,at vi servere en 5 retters meny til en fast pris, dertil køber man drikkevarer efter ønske.  Vi garanterer en hyggelig aften hvor smagsløgene bliver forkælet.
Vi vil indimellem også have en aften hvor det traditionelle danske køkken er i højsædet, og vi servere danske klassikere, helt enkelt, med gode råvarer og masser af kærlighed.
Hvornår vi har åben og hvad menyen består af kan i følge med i her på hjemmesiden, på facebook eller instagram. Det vil kun være muligt ved bordbestilling.
Man kan også booke vores restaurant til privat selskab, hvor vi sørger for forplejning efter aftale. Vi kan max. have 50 personer i vores hyggelige lokaler.

Gårdhave: Med tiden skal vi have åben i vores skønne gårdhave, hvor der vil være mulighed for at købe lette frokostretter. Dette vil dog først være muligt, når vi har alt på plads.

0
    0
    Your Cart
    Din kurv er tomReturn to Shop