Hos Madhåndværk har vi forskellige produkter tilpasset årstiden.
Vi har fokus på den gode kvalitet og håndværket. Vi er altid til rådighed med vejledning, om både tilberedningsmetoder og sammensætning af menuer.
Kødet vi sælger i butikken er nøje udvalgt, og herefter modnet og udskåret i vores egne lokaler i Asaa.
Grisekødet er traditionelt opdrættet, hvor der er fokus på den gode kødkvalitet, og hvor vi producere pølser og pålæg efter gode gammeldags håndværksmæssige principper. Vi har også forskellige ferske udskæringer tilpasset sæson.
Oksekødet vi sælger er nøje udvalgt, så vi sikre vores kunder noget godt kød med meget smag. Kødet vi bruger til vores fantastiske hakkekød, er kød fra gamle malkekøer, der har et lavt vandindhold og meget smag. Kødet vi bruger til de forskellige udskæringer, steaks osv. er fra Herefordkvæg, som kendetegnes ved en flot kødfylde og god fedtmarmorering, så man opnår et mørt og velsmagende resultat. Lejlighedsvis har vi oksekød fra den lokale gård (Kibsgaard).
I butikken har vi lejlighedsvis fersk lam har, men altid lammeculotter, lammekroner og lammekoteletter på frost.
Ud over kød, har vi et udvalg af forskelligt tilbehør i form af sauce, kartoffelprodukter, salater og andet garniture. Det vil variere efter årstiden.
Hjemmelavede pølser og pålæg
I vores eget pølsemageri fremstiller vi en række forskellige lækre produkter, lavet efter gamle håndværksmæssige metoder og faglig stolthed.
Spegepølser, grillpølser, leverpølser, leverpostej, pate, medister, rullepølse, hamburgerryg, bacon, Østkystskinken, coppa( tørret modnet nakke fra gris), røget okseinderlår, lomo (tørret modnet filet fra gris) og røget svinemørbrad.